luni, 28 martie 2011

Editura NICULESCU, în parteneriat cu Oxford University Press
În cooperare cu
Inspectoratul Şcolar Județean Vrancea

Vă invită la seminarul de formare profesională “Oxford Day”, dedicat tuturor profesorilor de limba engleză, susținut de Tim Ward, formator profesionist și autor din partea Oxford University Press. Seminarul este adresat profesorilor care predau în ciclul primar, gimnazial și liceal, interesați de perfecționare profesională și de noutățile Oxford University Press.

            Evenimentul va avea loc pe data de 14 aprilie 2011, în sediul ISJ Vrancea, iar seminarul va fi alcătuit din patru workshop-uri de câte o oră, adresate fiecărui ciclu de invățământ:
-          Workshop 1 (pentru ciclul primar): “Happy lessons, happy learning: ways to help Young Learners begin to speak”

-          Workshop 2 (pentru ciclul gimnazial): “Innovative ways of teaching secondary through project work”

-          Workshop 3 (pentru ciclul gimnazial și liceal): “Teenagers: what helps is...”

-          Workshop 4 (pentru ciclul liceal): “What makes us curious? Ways of ensuring success for older school learners”

Seminarul se va desfășura de la ora 13 la data și locul menționate mai sus, este gratuit, iar participanții vor beneficia de certificate de participare semnate de Oxford University Press și ISJ Vrancea și de materiale promoționale oferite gratuit.

Profesorii interesați sunt rugați să-și confirme participarea la telefon 0722 812 502, pe fax la 021 314 88 55 sau prin e-mail la adresa oxford@niculescu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.